Møt vårt nye tilskudd!

Husker du at vi i november utlyste en stilling som ungdomsmedarbeider? Nå er stillingen fylt, og vi kan endelig presentere vår ferskeste ansatt i Kvääninuoret.

Vår nye ungdomsmedarbeider Kristine! Foto: privat

Vår nye medarbeider heter Kristine Jonas, en kven med opprinnelse i Alta. Hun har tidligere jobbet som journalist i Ruijan Kaiku og er derfor godt kjent med det kvenske miljøet.

– Selv om jeg har litt kjennskap til det kvenske miljøet blir det utrolig spennende å bli bedre kjent med det arbeidet som foregår bak kullissene. Mest av alt gleder jeg meg til å komme i gang med Kvenungdommens mange prosjekter, sier Kristine om den nye stillingen.

Kristine skal fra januar jobbe i et seks måneders vikariat. Dette fordi vår kjære Nora Marie Olilla skal ut i permisjon. Det er mye som skal gjøres i vår lille organisasjon, og vår nye ungdomsmedarbeider er allerede godt i gang.

– Etter bare en knapp uke i arbeidet merker jeg at engasjementet er stort og målene er store. Dette er et arbeid hvor man merker at hvert ledd virkelig brenner for det de gjør. Det gleder virkelig kvensjelen i meg, sier hun.

Ta henne godt i mot!