6 måneders vikariat i Kvääninuoret – Kvenungdommen

Foto: Åsne Mellem

Vi søker en engasjert, utadvendt, ansvarsfull, strukturert og effektiv person med god samarbeidsevne til et 20% vikariat som ungdomsmedarbeider i Kvääninuoret – Kvenungdommen i 6 mnd. fra årsskiftet. Det er en fordel om du har kjennskap til organisasjonen. Kunnskaper i kvensk eller meänkieli vil gi fortrinn. Vi kan tilby en spennende, variert og sammensatt arbeidshverdag som er preget av prosjekt- og sesongarbeid, og et tett samarbeid med Kvääninuoret og Norske kveners forbund – Ruijan kvääniliitto. Relevant kompetanse og praksis vil være en fordel, men ikke et krav.

Ungdomsmedarbeiderens viktigste ansvarsområde er å støtte opp om arbeidet i Kvääninuoret og ha ansvar for den daglige driften av ungdomsorganisasjonen. Det innebærer å følge opp styrets arbeid, legge til rette for aktivitet, gjennomføre konkrete oppgaver, ha dialog og samarbeid med ulike aktører. Planlegge og gjennomføre møter og arrangementer av ulik størrelse. Delta i prosesser med å søke og rapportere midler. Ha ansvar for jevnlig oppdatering av nettsider og sosiale medier i samarbeid med Kvääninuoret og mediekonsulent. Gode data- og programferdigheter er avgjørende da hoveddelen av arbeidet og samarbeidet er digitalt. Kjennskap til og erfaring med bruk av Facebook og Instagram er også en fordel.

Spørsmål og interesse kan rettes til

Generalsekretær i NKF-RK Ivar Johnsen, ivar@kvener.no, tlf.: 99428066, eller ungdomsmedarbeider Nora Marie Ollila Sandmo, ungdom@kvener.no, tlf.: 91364963.