Om oss

Om oss

Kvääninuoret – Kvenungdommen er en landsdekkende ungdomsorganisasjon under NKF-RK som ble stiftet i 2008. Kvääninuoret arbeider med å skape møteplasser for kvensk ungdom og å styrke en kvensk ungdomsidentitet og kultur. Ungdomsorganisasjonen fremmer unges interesser på ulike nivåer for å utvikle eget språk, kultur og samfunn.

I løpet av året arrangerer Kvääninuoret forskjellige samlinger og arrangementer som det er gratis å delta på for medlemmer. Organisasjonen samarbeider også aktivt med andre ungdomsorganisasjoner både i Norge og i andre nordiske land. 

Kvääninuoret er en partipolitisk uavhenging organisasjon med nærmere 100 medlemmer som er spredt over hele landet. 

Medlemsskap

Er du ung kven under 35 år, eller ønsker å støtte arbeidet vårt? Bli medlem av oss! Alle nye medlemmer får en flott medlemspakke og får delta gratis på organisasjonens forskjellige aktiviteter.

>> Les mer

Styret

Styret av Kvääninuoret leder ungdomsorganisasjon or arrangerer forskjellige aktiviteter for medlemmer. Et nytt styret blir valgt hvert år på årsmøtet. 

>> Les mer 

Samlinger og leirer 

Når man blir medlem av Kvääninuoret, har man mulighet til å delta på alle ungdomsorganisasjonens samlinger og leirer gratis. Forskjellige arrangemente blir holdt om rundt hele landet.

>> Les mer 

Prosjekter 

Ungdomsorganisasjonen er og har vær på mange forskjellige projekter. 2020-2022 arrangeres det et nytt internasjonal prosjket mellom tre nordiske land. 

>> Les mer

Medlemsskap

Er du ung kven under 35 år, eller ønsker å støtte arbeidet vårt? Bli medlem av oss! 

>> Les mer 

Styret

Styret av Kvääninuoret leder ungdomsorganisasjonen og arrangerer forskjellige aktiviteter og aktiviteter for medlemmer.  Et nytt styret blir valgt hvert år. 

>> Les mer

Prosjekter

Kvääninuoret er og har vært med på forskjellige prosjekter. Mellom 2020-2022 arrangeres det et internasjonal prosjekt mellom tre nordiske land. 

>> Les mer