Ala jäseneksi

ALA JÄSENEKSI

Er du en ung kven mellom 15 og 35 år som har lyst til å delta på våre arrangementer, bli kjent med andre unge kvener, bidra i arbeidet, lære mer eller støtte arbeidet vårt? 

Meld deg inn i Kvääninuoret!
Du finner påmeldingskjemaet her: påmeldingsskjema

I løpet av året arrangerer også Kvääninuoret flere samlinger og arrangementer som det er gratis å delta på for våre ordinære medlemmer.

Er du allerede medlem i NKF-RK?

Dersom du allerede er medlem i et lokallag eller direktemedlem av Norske Kveners Forbund – Ruijan Kveeniliitto behøver du selvfølgelig ikke å betale dobbelt medlemsskap. Andre kan også støtte arbeidet vårt gjennom å betale medlemskontingenten og bli støttemedlemmer.

Jäsenlahjat

Hvert nytt medlem får en medlemspakke som innholder en bok, totebag og tre måneder abonnement på kvensk avis. Når du medler deg inn i Kveeninuoret, husk å registrere din adresse så kan vi sende pakken til deg. 

1. Linus kaottaa Karhu Rievun

Linus kaottaa Karhu Rievun er en fortelling om en liten gutt og hans venn, bamsen Karhu Riepu. Den beskriver en situasjon som de fleste av oss har gått igjennom i barndommen, det å miste noe som er viktig for oss. Forfatteren til boka er Anna- Kaisa Räisänen. Boka en den første boken i Linus serien og den førse barnebok som har tekst kun på kvensk. 

Du finner boka også på Kvensk Institutt – Kainuun Insitutti. 

2. Kvääninuoret totebag

I 2019 lagde Kvääninuoret en egen totebag.
Informasjon om totebagen:
 
  • 100% bomull
  • etisk produsert
  • Land: UK
  • Produseren: Westford Mill

Obs! På totebagen står det vårt gammelt navn på kvensk! 

3. Tre måneder abonnement på Ruijan Kaiku

Ruijan Kaiku er en fri og uavhengig nyhetsavis for kvener, norskfinner og finlandere i Norge. Avisa er trespråklig: hovedsakelig på norsk, kvensk og finsk, men også på meänkieli og svensk. Avisa publiseres en gang per måned.

Når du medler deg inn i Kveeninuoret, gir vi deg tre måneder abonnement på den eneste kvenske avisa! Når du har brukt disse tre månedene, kan du selv bestemmer deg for om du vil forsette din abonnement – Ruijan Kaiku skal ikke sende deg ingen fakturaer før. 

Ruijan-Kaiku på nett: https://www.ruijan-kaiku.no/